Bli medlem

Ønsker du å trene hos oss?

Barnepartiet:

Vi har ledig plass på barnepartiet fra torsdag 9. januar 2020. Send en mail til styret@aalesundtaekwondo.no om dere er interessert i å starte i januar!

Vi har inntak av barn hver høst i starten av september. September er en prøvemåned med gratis trening, før det skrives fakturakontrakt fra og med oktober. Fakturakontrakten gjelder for minimum 6 måneder i gangen. Om det er ledige plasser ved nyttår, tar vi inn nye barn. Ved oppstart i januar gjelder de samme fakturareglene fra og med februar. 

Voksenpartiet:

Vi har løpende inntak av ungdom og voksne over 12 år! Vil du være med å trene, er det bare å møte opp i gymsalen på Blindheim barneskole i følge treningsplanen vår. Ta kontakt med instruktøren for praktisk informasjon. De første treningene er gratis og du trenger bare en joggebukse og t-skjorte for å være med å trene. Vi tilbyr trening for mennesker i alle aldre og størrelser. Du kan komme rett fra sofakroken eller komme løpende inn fra joggeturen. Hos oss trener du i et positivt fellesskap sammen med andre, men alltid på egne premisser.

Dette koster det å trene hos oss.

For å bli medlem av klubben klikker du deg inn på linken under og fyller ut skjemaet hos Norges kampsportforbund.

https://nkfwww.kampsport.no/portal/page/portal/ks_utv/ks_bli_medlem?p_o3_pk_id=463

Send gjerne mail eller ring oss om det er noe du lurer på.